Sunday, July 24, 2011

Silkhannaz "Conception of Madness" LP

Apart from having HUMILIATION's 7"EP, Gempita Records also have SILKHANNAZ "Conception of Madness" LP re-release in LP format (so much for filling the trend of audiophiles today).

Tak cukup masa untuk review lebih, just the presentation package is superb, a high remark of legendary Malaysian death metal release.

Front cover, on thick glossy cover, gatefold-type

Inside, muda remaja


Cover frenzy! Front cover, free poster, booklet. Takde gambar lain dah..

Hari ini dalam sejarah (tengok RTM1)

Hari esok dalam geografi

Lirik sikit-sikit..

Overall, memang best pegang LP ni..

4 comments:

  1. haha.. apa tu? gua psycho sonique zaman2 alternative dulu tau la, i'm gonna crash tajuk lagu dia..

    tbh, tak dengar lagi dr..
    mana ada masa nak dengar..

    ReplyDelete
  2. rasanya aku ada simpan lagi kaset ni

    ReplyDelete
  3. rasanya nilah karya terakhir sil khannaz dgn acuan death metal yg sebenar..imej pun masih lagi death metal..lepas pada ni dorg keluar "pendita gila" hanya tggal music je tapi imej dah condong skit ke Black metal

    ReplyDelete