Saturday, August 13, 2011

The great power of demand and supply..

Posting sebab tak puas hati.
Waktu album ni keluar, memang cukup tak laku.
Waktu black metal dah mula slowly menurun.
Album ni obscure, dari Norway, under Hot Records.

Sekarang... huhu....


3 comments:

  1. biasa la tu bro... kena beli 2 copies setiap rilisan nampaknya ;)

    ReplyDelete
  2. tapi rilisan sekarang tak mungkin ada value mcm early 90s, unless we can predict the value. atau mungkin kita tau band member dia akan bunuh diri.. fimbulwinter sucks!! main macam haram, tapi usd127 tuuuuhh!!! sama mcm burzum, ntah pehapa la...

    ReplyDelete
  3. moral of the story...mana2 band sekarang yang main macam haram...ko borong cdnya...nanti lagi 20 tahun boleh up kat ebay...heheh...

    ReplyDelete