Friday, January 13, 2012

The great power of demand and supply.. Part 4

Mutation, Singapura asalnya.

Saya masih teringat mendapat copy demo ini dalam bentuk blank tape dan cover fotostat. Demo ini memang terbaik, pada pendapat saya, melebihi apa yang Abhorer, Beheaded Nasrani, Profanation, dan lain-lain band Singapura pada waktu itu. Bunyinya memang lebih jelas, old-school yang melampau (sekiranya didengari sekarang).

Harga USD77, mungkin sesuai dengan umur, reputasi dan kualiti demo ini. Ditambah pula dengan original copy, kaset yang pro-printed. Saya masih lagi kecewa sebab kalah bid demo ini. Arghhh!!!

3 comments:

  1. saya pernah memilikinya tetapi saya memang tak pernah pandai simpan barang. Sekarang dah tak tau kemana.

    ReplyDelete
  2. cis...kenapa la dulu2 tak terpikir nak simpan demo2 ni semua...

    ReplyDelete
  3. cari semula.. korek gerobok tu dr..
    dah dpt tolong jual kat saya pd harga RM77.. tq

    ReplyDelete