Wednesday, March 7, 2012

Langsuir "House of Puaka" Official website

Hari ini datang blues waktu layan lagu Des'ree "Craze Maze", soundtrack "Nothing To Lose". Teringat waktu awal main html, saya offer diri untuk buat official website Langsuir. 100% guna notepad dan html code. Waktu itu, ada 3 provider website percuma, geocities, angelfire dan tripod.

Entah kenapa saya memilih tripod waktu itu. Waktu blues, saja saya google "House of Puaka" sebab terkenang zaman itu. Tak sangka masih ada. Cuma tak boleh nak buat apa sebab username dan password memang tak ingat dah.

http://devourment.tripod.com/langsuir.html

Adakah masih relevan sekarang? :)

4 comments:

  1. pergh....gambo Dr Ben pakai corpsepaint tu paling klasik...hahaha...

    ReplyDelete
  2. huh ada lagi web ni.. aku tegok guestbook yg aku sign pun ada lagi (1999).. dulu tegok kat cyber cafe haha

    ReplyDelete
  3. ..hahahha aku ingat aku je yang suka lupa pswd..hehehee..

    ReplyDelete
  4. berteromber: Rasanya itu yang first dan terakhir Dr. Ben pakai waktu perform. Tak tau la time lain diorg ada pakai lagi..

    PC kOKak: Haha, guestbook.. Antara link yang boleh dibanggakan. Nak tengok popla ke tidak, tengok jumlah guestbook yang ada.

    DMS Medical Supplies: Lumrah manusia, lupa selalu. Haha.. Sekarang tak perlu dah tripod or whatever, myspace, FB took place..

    ReplyDelete