Tuesday, May 19, 2015

something not metal...

Kecoh lately dengan graduate selfie atas pentas time konvo. Ada yang menentang, ada yang menyokong, dengan precedent case graduate di UK.

New generation demands new responses - BLUTAR TLUTH

My 2 cents, respect the institution, not the ceremony. Yep, the institution.

Kalau institution kata yes, you may selfie with the pro-chancellor, lantak kau la nak menari or bogel sambil selfie. Kalau institution kata it is prohibited, then respect the institution.

Ni mesti tak datang rehearsal or institution tak buat guidelines dgn betul.



4 comments:

  1. lawa baju bang....baju aku yang ni mak aku dah buat sarung buah nangka....heheh,,

    ReplyDelete
  2. kompom cameraman rasmi (kontrak) amik gambar waktu terima skrol tu tak dapat cari makan

    ReplyDelete
  3. kakakaka! Kameraman dari bilik persiapan sampai ke pentas datang nak snap gambor, alik2 dia selpie.... aduiiiiii hahahahaha!

    ReplyDelete
  4. Mcm2 hal skrg ni..

    http://belacanhangit.wordpress.com

    ReplyDelete